2015. december 28., hétfő

Elmaradás

Kedves Olvasók!

Hihetetlen dolog történt velem, amit ezúton is szeretnék megosztani veletek. 
Már korábban feliratkoztam a Beadaholique webáruház levelezési listájára, mi több, már rendeltem is tőlük pár olyan dolgot, amit itthon még nem volt módom beszerezni. Egy nap érkezett egy hírlevél, amiben egy nyereményjátékra hívták fel a figyelmem. Hát, gondoltam, egye fene elolvasom miről van szó. Nem csak elolvastam, de komment formájában neveztem is a játékra. Nem gondoltam, hogy sok esélyem lenne nyerni, mivel eddig még sosem nyertem semmit, a játékra jelentkezők száma pedig iszonyatosan nagy volt.
Pontosan Karácsony előtt pedig megtörtént életem egyik csodája. E-mailen arról tájékoztattak, hogy megnyertem a "fődíjat" egy Swarovski csomagot telis tele gyönyörűbbnél gyönyörűbb gyöngyökkel, kövekkel, medálokkal. 
Gondolhatjátok! Először azt hittem, hogy csak valami átverés. Gyorsan utána jártam a dolognak, és amikor bebizonyosodott, hogy valóban én nyertem majd kiugrottam a bőrömből. 
Azóta minden nap várom, hogy megérkezzen a csomagom és végre élőben is gondosan áttanulmányozhassam, szín, forma és méret szerint szortírozhassam a "kincseket".


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése