2014. június 30., hétfő

Pigandy és Ron szerelme




Ewa oldalát nézegetve kedvet kaptam ehhez a mintához. Szerintem szuper kis minta, bár összehasonlítva az Ewa ékszerét és a sajátomat úgy gondolom, hogy valamit másképpen csinálhattam,mint ahogy a mintában van, mert nekem sehogy sem akartak szépen egymás mellé rendeződni a kis virágok a rivoli körül. De hát egye fene! Nekem így is tetszik! :)
A szetthez tartozó fülbevaló pedig Vezsuzsi Ron fülbevalója. Már többször megfűztem, mert imádom ezt a bogyót. :)
Köszönöm a mintát Ewa és Vezsuzsi!

2014. június 28., szombat

Placid szirom újragondolva




Újra elcsábított Vezsuzsi Szirom Placidja, ezért nekiálltam fűzni egyet. Fűzés közben arra gondoltam, hogy a sima szirom gyöngyök helyett megpróbálok duci szirmokat csempészni az ékszerbe. Hát bejött. Nekem így is tetszik. Remélem Vezsuzsi sem bánja ezt az apróbb kis változtatást.
Köszönet neki a mintáért!

2014. június 22., vasárnap

Vörös Korongok



Tegnap esküvőre voltunk hivatalosak. Igazi nőként sokáig tanakodtam mit is vegyek fel, de végül egy olyan ruha mellett döntöttem amiben a krém szín mellett a vörös dominált. Ehhez a ruhához készítettem ezt a nyakéket, ami sajnos távolról sem sikerült tökéletesen, de nem volt túl sok időm javítani az ékszeren. Az utolsó simításokat így is tegnap délelőtt végeztem el. A hibái ellenére remélem elnyeri a tetszéseteket!
( a fotók szokás szerint szörnyűek lettek, ezért elnézéseteket kérem)

2014. június 15., vasárnap

Pulsera Pitxikeris




Végre valahára sikerült megfűznöm a régóta áhított Pulsera Pitxikeris karkötőt. Imádom! Nagyon jól mutat együtt a swarovski kristály és a bőr. Tuti nem ez lesz az utolsó ilyen ékszerem.
Minta: http://quienlodiracreaciones.blogspot.hu/2009/12/esquema-pitxikeris.html


2014. június 1., vasárnap

Életjel

Az elmúlt hónapban nem volt alkalmam feltöltetni az alkotásokat ( pedig készültek ékszerek) , de most igyekszem pótolni a hiányosságaimat.

Elsőként pár egyszerűbb darab. Mert nem mindig van az embernek kedve "nagyot" alkotni. :)





A következőkben pedig két karkötőt mutatnék. A mintákért köszönet Ewanak és Vezsuzsinak.