2014. április 24., csütörtök

Rezes csillogás



A minap készítettem ezt a szettet. Még a nyaklánc része nincs kész, mert elfogyott a pinch gyöngyöm, de remélem hamarosan el tudom készíteni azt is.
Ebben a szettben a Swarovski ceralun gyurmával készült elemeket ötvöztem a pinch gyöngyökből készült bogyókkal és voilá, ez lett az eredmény! :)
A pinch bogyó mintáját innen lestem el:
https://www.youtube.com/watch?v=eWJpjw_omKg


2014. április 22., kedd

Sötét türkiz szett



Ismét egy viszonylag gyorsan elkészült ékszert mutatok nektek. Gondolom Ti is sokszor vagytok úgy, hogy szeretnétek valamit alkotni, de komolyabb munkához nem akaródzik hozzáfogni, ezért gyorsan összedobtok valami egyszerűt. Hát én is így voltam vele az utóbbi napokban. 

2014. április 20., vasárnap

Hófehér tisztaság


Pár napja készítettem ezt a gyöngyhímzett láncot. A közepén egy óriási hófehér hegyikristály díszeleg.  Nagyon szeretem felhímezni a gyöngyöket az alapra, de amikor a szegély hímzésére kerül a sor! ÁÁÁ! Rémálom! Soha nem úgy állnak a gyöngyök, ahogy szeretném. Ráadásul a bőrön és a már hímzett alapon alig tudom átszúrni a tűt, mert túl vastag lesz a két anyag együtt. Persze tudom a megoldást. Vékonyabb bőrt kell választani! Na de ha éppen ez van itthon?! 
A fotó természetesen szörnyű :), de igyekszem jobbat is készíteni róla.

2014. április 15., kedd

Újabb virág



Az elmúlt időszakban nem igazán volt energiám fűzni, de a minap kedves barátnőim meglátogattak, ezért úgy döntöttem meglepem őket egy-egy nyaklánccal. Az egyik a fent látható darab Vezsuzsi mintája alapján, a másik pedig egy korábban készült szépség.